VEČ KOT 50 MOTIVOV OBESKOV!

O meni


KONTAKTI
e: info@malaustvarjalnica.com
m: +386 31 767 127 in +386 31 795 872

f: Mala ustvarjalnica
i: malaustvarjalnica

Martina Čepon s.p.
Sternenova cesta 5, Verd, 1360 Vrhnika

Dobrodošli v Mali ustvarjalnici, kjer oblikujem, krojim in izdelujem unikatne šiviljske izdelke, od torb, nahrbtnikov do obeskov za ključe. Nudim izdelke, ki so na zalogi in tudi izdelke po naročilu, kjer se popolnoma prilagodim željam.

Sem Martina Čepon, po izobrazbi prof. mag. socialne pedagogike, a po duši umetnica in si s tem "služim kruh". V svojem "fohu" nikoli nisem našla službe, saj je tudi iskala nisem :) Mala ustvarjalnica že dolgo nisem le jaz, temveč tudi mož, ki je tudi razlog, da sem pred leti svoje izdelke začela prodajati po Facebooku in tudi tokrat je razlog, da sploh lahko berete to spletno stran. Oglaševanje in marketing mu predstavljata hobi in izziv, tako skrbi tudi za večino fotografij in podobo Male ustvarjalnice. Vsake toliko, še posebej ob večjih naročilih, ukroji in izreže naročene izdelke. Za šivalni stroj pa sede res izjemoma :).

 

Martina Čepon

 Kako se je vse skupaj začelo? Že v osnovni šoli sem si nadebudno ročno sešila mini torbico, si s škarjami "polepšala" majico po svojem okusu. Moji šiviljski podvigi so se za trenutek ustavili, ko sem mami pokvarila šivalni stroj. A sem kaj kmalu za darilo ob koncu osnovne šole dobila šivalni stroj in vse od takrat mi brnenje šivalnega stroja daje neizmerno veselje. Prve torbe sem zašila za bližnje, za prijatelje, povpraševanje pa se je večalo. Tekom študija sem svoje izdelke prodajala preko osebnega dopolnilnega dela, ko sem magistrirala pa sem odprla s.p. 

KONTAKTI

e: info@malaustvarjalnica.com
m: +386 31 767 127 in +386 31 795 872

f: Mala ustvarjalnica
i: malaustvarjalnica

Martina Čepon s.p.
Sternenova cesta 5, 1360 Vrhnika