VESELO NAKUPOVANJE TI ŽELIM ;)

Vračilo in reklamacije


Dostava
Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosimo povprašajte). V nobenem primeru www.malaustvarjalnica.si ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Strošek dostave je:
- pri plačilu po predračunu, s kreditno kartico 1,90 eur za drobižnice, toaletke in obeske, za torbe in nahrbtnike pa 3,70 eur za naročila do 70,00 EUR, za naročila nad 70,00 EUR je poštnina brezplačna.
- pri plačilu po povzetju pozor! N
akup po povzetju do 70 € je poštnina enaka kot po predračunu+ provizija za prenos denarja (1,70 eur brez DDV do vrednosti nakupa 27,50 € oz. 6,17 % od vrednosti za nakupe nad 27,50 €). Nakup po povzetju nad 70,1 € je poštnina brezplačna, provizijo za prenos denarja pa krije kupec (6,17 % od vrednosti nakupa). bo kupec moral poštarju oz. pošti plačati še provizijo za transakcijo denarja.

Načini plačila

Možni so naslednji načini plačila: po predračunu, s kreditno kartico, po povzetju ali z gotovino (z gotovino le pri osebnem prevzemu). Po predračunu naročeno blago plačate s plačilnim nalogom BN02 (splošna položnica) ali UPN (univerzalni plačini nalog): v spletni banki na bankah ali poštah v Sloveniji. Po povzetju naročeno blago plačate direktno pri dostavljalcu.

Preklic naročila
Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 5 ur po oddaji naročila po elektronski pošti.

Vračilo izdelkov
Kupec ima pravico vrniti blago v roku 30 dni od prejema pošiljke. Vrne lahko samo izdelek, na katerem ni osebnih informacij (ime, podatki ...) Svojo reklamacijo sporoči na naslov info@malaustvarjalnica.com. Prejeto blago mora kupec vrniti v originalni embalaži, nepoškodovano in v nespremenjenem stanju v roku 5 dni od obvestila o vračilu blaga. Blago se vrne ponudniku na  Martina Čepon s.p., Sternenova cesta 5, 136 Vrhnika. V kolikor so ti pogoji izpolnjeni, ponudnik vrne kupcu kupnino v roku 5 dni od dneva vračila blaga. Kupnina se nakaže na transakcijski (osebni) račun kupca, ki ga kupec sporoči v obvestilu o vračilu blaga. Stroške pošiljanja reklamiranega blaga krije kupec. Ponudnik krije stroške pošiljanja reklamiranega blaga le v primeru vračila zaradi dostave napačnega blaga, t. j. če kupec ne dobi blaga, ki ga je naročil.