VEČ KOT 50 MOTIVOV OBESKOV!

Mala ustvarjalnica skozi oči moža


Si opazila, da se vsake toliko pojavi Urban v zgodbi Male ustvarjalnice? Kakšna je najina zgodba? V tej objavi sem prosila svojega moža, da naj pove svoj pogled na to, kaj je MU, kaj je Mala ustvarjalnica.

Mala ustvarjalnica je obrtna, galanteristično - šiviljska delavnica. Ekola, na kratko. :) Obrtna delavnica, kjer se kombinira umetnost, lepota in obrtniško znanje. 

Ko sva postala z Martino par se je zgodba Male ustvarjalnice ravno že začela odvijati. Martina je s šivanjem pričela že več kot pred 10. leti, v otroški sobi, kjer sva se ujela tudi midva.

V Martininih izdelkih sem vedno videl potencial

1. Predvsem imam rad ročno delo. Verjamem v zgodbe, v katere srčno verjamejo tudi ljudje, ki stojijo za njimi. Od kar poznam Martino rada šiva. Ampak res rada. Ko še nisva imela otrok je res veliko šivala:
  • čez dan je šivala po 9 ur, zvečer ... je zašila še kaj za "lušt"
  • če je bil deževen vikend ... je šivala.
  • če sva bila na dopustu je pogrešala predvsem ... šivanje. :)
Martina torej pooseblja ime ene od FB skupin "Od hobija - do biznisa".
2. Po naravi sem bolj vagabund, sledenje družbenim normam, karieram, mi nikoli ni bilo vodilo. Zato se mi je vedno dopadlo, da se Martini, študirani ženski (ona je profesorica! :) , prof. mag. socialne pedagogike), po domače rečeno fučka za to, kaj bo rekla okolica. Njeno vodilo je od nekdaj to, da moraš delati stvari v katerih uživaš. 

 

Mala ustvarjalnica danes

Fast forward, podvigov ni bilo kraja, tako je Mala ustvarjalnica danes ne le služba Martine, ampak je zgodba celotne najine družine. Verjetno ne mine večer ali popoldne, ko bi pogovor stekel tudi o novi torbici ali ideji za nove produkte. Na poročnem potovanju sva namesto spominkov nakupila dve vreči ali bolje rečeno dva žaklja blaga. :) Poleg Martine sem veliko vpleten tudi sam, na pomoč pa vsake toliko priskoči še kakšen par rok obeh najinih staršev.

Vizija

Kam želim, da gre MU? Moja vizija je, da MU postane iz leta v leto večja zgodba, ki gradi predvsem na tradiciji in kakovosti obrtniškega znanja, ki ga na Vrhniki ne manjka. Na kratko: tudi Louis Vuitton je začel v eni trgovini. ;)

Urban

p.s. nagrada za vse, ki ste prebrali do tukaj: uporabi kodo GRATISPPT za brezplačno poštnino na malaustvarjalnica.com. Velja ta teden za katerikoli izdelek! ;)