Blog RSSZavod 13

Odločila sem se, da v letošnjem letu 2021 podprem delo Petre Greiner in njen Zavod 13. Petro spremljam že dlje časa in njena odprta naravnanost do življenja in ljudi na sploh me navdihuje.

Beri naprej
Začetki Male ustvarjalnice in unikatni modni dodatki

Kako se je začela zgodba Male ustvarjalnice? Z mojo veliko željo po ustvarjanju, šivanju. Spomnim se, da sem že konec osnovne šole predelovala svoja oblačila. No, na vrsto so prišla tudi mamina oblačila, ki sem jih predelovala v svoja (npr. njeno najljubšo nosečniško obleko za katero ni bila ravno vesela, da je prišla pod moje roke hihi) 😊. Kakorkoli, starša sta mi ob koncu osnovne šole kupila šivalni stroj, na katerega (poleg nekaterih novejših) šivam še danes. Tekom obiskovanja gimnazije v Ljubljani, sem se učila šivanja. Večkrat mi je z nasveti pomagala šivilja iz istega kraja (hvala Marta ;)), znanje pa sem širila tudi s pomočjo knjig (teh se je v vseh letih nabralo že kar precej). V tem času...

Beri naprejMala ustvarjalnica skozi oči moža

Si opazila, da se vsake toliko pojavi Urban v zgodbi Male ustvarjalnice? Kakšna je najina zgodba? V tej objavi sem prosila svojega moža, da naj pove svoj pogled na to, kaj je MU, kaj je Mala ustvarjalnica.

Beri naprej