VEČ KOT 50 MOTIVOV OBESKOV!

Zakaj sem srečna, da je Urban del Male ustvarjalnica?


Večkrat dobiva vprašanje, kako delava, ali je Urban zaposlen v Mali ustvarjalnici, kdo za kaj poskrbi …

Z Malo ustvarjalnico sem začela sama pred dobrimi 10 leti, kasneje  sem jo s pomočjo Urbana spravila na splet, vmes dokončala faks, se za krajši čas zaposlila, potem pa se odločila za samostojno pot. Urban je bil ves ta čas v službi (oz. službah), a ga je ves čas vleklo na samostojno pot. Zanjo se je odločil leto in pol nazaj, odprl svoj s.p.  in po mojem mnenju je bila to njegova najboljša odločitev do sedaj (poleg tega, da se je poročil z mano! ;)). Od kar je Urban na svojem (ukvarja se s poplavnimi študijami,  projektiranjem, oblikovanjem …), je še veliko bolj vključen v Mali ustvarjalnici (do 40 ur mesečno). V največji meri poskrbi za izrez (obeskov, torb, nahrbtnikov, toaletk itd.), poleg tega vsakodnevno pripravlja pošiljke. Pripravi tudi vse oglase in vse kar se tiče marketinga. No, pa je tukaj še spletna stran, ki jo je izdelal Urban in za katero skrbi in jo ureja. Če potegnem črto, je dejstvo, da Male ustvarjalnice brez pomoči Urbana ne bi bilo v takem obsegu kot je sedaj.

Res je, kot mi večkrat kdo reče, srečo imam oz. imava, da se dopolnjujeva s svojimi znanji. Srečo imam, da je Urban vešč oblikovanja, pisanja tekstov, da ga zanimajo stvari kot so marketing, sponzoriranje (ki mene niti malo ne zanimajo, vem pa da so nujno potrebne, če želiš biti uspešen in ostati na trgu). In hkrati vem, da sem lahko hvaležna, da sem v življenju našla stvar, ki me vleče naprej, ki mi ne da miru – šivanje oz. ustvarjanje. K vsemu temu pa doprinesete tudi vi, stranke, ki nama s svojimi naročili kažete kaj vam je pri nama všeč, kateri izdelki se vam zdijo fini in uporabni in nama večkrat postavite kakšen mini ali maxi izziv! ;)

Ob vsem zapisanem se zavedam, da imam službo, ki me res veseli. Čisto iskreno, malo dni je, ko grem težko v šivalnico, ko se težko lotim vaših naročil. In ko pomislim, kaj si želim za svoje otroke, vedno pomislim na to, da upam, da najdejo stvar, ki jih bo »prevzela«, ki jo bodo res radi počeli … ne glede na to, kaj to bo!