VEČ KOT 50 MOTIVOV OBESKOV!

Zavod 13


Leto 2020 se je poslovilo. Kljub vsemu dogajanju s korono v glavni vlogi, nanj gledam precej pozitivno. Bilo je predvsem družinsko, polno previjanja malih riti, kuhanja, uspavanja … in seveda tudi šivanja in ustvarjanja. Hvala bogu sva z Urbanom oba na »samostojnih« poteh, kar nama omogoča veliko več vijuganja med vsemi obveznostmi, zato je bilo na koncu koncev leto 2020 poslovno nad pričakovanji - zelo uspešno.

Poleg vsega, me je leto 2020 zopet opomnilo na to, kako hvaležna sem za svoje življenje. Imam vse. Čisto zares - VSE. Imam ljubečo družino, zadovoljna otroka, dobre prijatelje, službo, ki me izpopolnjuje … in navsezadnje dovolj denarja, da si lahko privoščim vse, kar potrebujem/si želim. To zavedanje me vedno znova »brca v rit«, da ne smem pozabit denarja usmerjati tudi organizacijam/zavodom oz. ljudem, ki s svojim delom izboljšujejo življenja drugih ljudi.

Odločila sem se, da v letošnjem letu 2021 podprem delo Petre Greiner in njen Zavod 13. Petro spremljam že dlje časa in njena odprta naravnanost do življenja in ljudi na sploh me navdihuje. Je samosvoja. Je odprtih pogledov. Je iskrena, brez dlake na jeziku. Podpira in na »pravo« (enakovredno) mesto postavlja ljudi, ki jih družba večkrat zapostavlja. Poleg tega odpira marsikatero tabu temo, ki me/nas znova in znova opomni, da smo ne glede na vse, vsi le ljudje. Vse zapisano je razlog za to, da želim podpreti njeno delo.

Kako?

S Petro sva oblikovali preprost obesek za ključe, v obliki rdečega srca, ki ga bo kmalu mogoče kupiti tako pri nama v Mali ustvarjalnici kot na njeni spletni strani Zavoda 13. Enkrat na mesec (trinajstega v mesecu, seveda ;) )pa vam bom postregla z nekim prispevkom o Zavodu 13 (njihovih zgodbah, dejavnostih, pogledih), da ga boste bolje spoznali in boste vedeli, koga bosta s svojim nakupom podprli. Že vnaprej se veselim vaše podpore in zaupanja! <3

Doniraš lahko z nakupom tega srčka. Celoten znesek bo posredovan Zavodu 13: https://www.malaustvarjalnica.com/collections/obeski-1/products/obesek-zavod-13